Diaconaal Jongerenproject

Nieuw-Lekkerland – Malawi

Kalata maart

Hallo allemaal, Afgelopen zondag hebben we weer een nieuwe kalata (nieuwsbrief) uitgebracht. Er staat informatie in over voorgaande acties, komende acties én er worden weer nieuwe groepsleden in voorgesteld!

Kalata (nieuwsbrief) 2

Hallo allemaal, we hebben weer een nieuwe kalata gemaakt. In deze kalata kunt u lezen over de opbrengst van de kaartenactie, nieuwe acties, het crowdfundingplatform en er worden 3 leden van de groep aan jullie voorgesteld. Veel leesplezier!

Kalata (nieuwsbrief) 1

Hallo allemaal, We hebben de 1e Kalata van dit project uitgebracht, Kalata betekent ‘brief’ in Chichewa. In deze Kalata kunt u onder andere nieuws over lopende acties, de groep en het project vinden. Veel leesplezier!

Kaartenactie!

Fijne Feestdagen! – Kaartenactie Het Diaconaal Jongerenproject heeft weer een leuke kaartenactie! Deze keer zijn er twee setjes kerstkaarten ontworpen, met onder andere winterse foto’s gemaakt door deelnemers. In beide setjes zitten 6 kaartjes en ze kosten 6 euro per…
Lees meer

Informatieavond

Onze informatieavond is vanavond! Kunt u er niet bij zijn? Dan is de avond ook te volgen of terug te kijken op youtube. https://www.youtube.com/channel/UC-29iVwOGqqEdRhBFkoQQfg/live