Diaconaal Jongerenproject

Deelnemers

Eerste rij v.l.n.r: Maaike, Tamarah, Emmelieve, Anne-Ruth, Cathelijne, Rhode, Marylene, Bert-Jan, Thomas, Tessa, Anne-Beth, Zerina en Sibren.
Tweede rij v.l.n.r: Esther, Noa, Esmeralda, Hannie, Willy, Rianne en Twan.
De groep bestaat totaal uit 20 mensen, waaronder 4 leiding: Bert-Jan, Esmeralda, Hannie en Willy.

Hieronder kunt u ook alle voorstelstukjes van de deelnemers vinden, de bijpassende foto’s van alle deelnemers zijn in de Kalata’s te vinden.

Hoi! Mijn naam is Tessa, ik ben 19 jaar en ik woon samen met mijn moeder in Nieuw-Lekkerland. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding Pedagogiek en dat doe ik aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel werk ik bij de McDonald’s in Alblasserdam en loop ik stage bij een naschoolse opvang voor kinderen met een beperking. Sinds al heel lang zit ik op basketbal, en vind dit nog steeds erg leuk. Ik kijk er enorm naar uit om met deze groep naar Malawi toe te werken!
Groetjes Tessa

Hallo, Mijn naam is Twan Beukers 17 jaar oud en woon in Nieuw-Lekkerland. Ik ben nu bezig met de opleiding Beveiliging niveau 2. Ik hou van sport, zelf doe ik aan hardlopen en fitness. En ik ben fan van Max Verstappen. Groetjes Twan

Hallo allemaal!  Ik ben Noa Provily en ik ben 17 jaar oud. Ik woon ik Alblasserdam en ik ga naar school in Papendrecht (CSG de lage waard). Ik hoop dit schooljaar mijn VWO af te ronden en met een diploma in de pocket naar Malawi te gaan. Ook verdien ik wat bij in de Xenos en speel ik graag piano. Ik kerk in Alblasserdam in de evangelische gemeente Jozua.
Ik ga mee op reis, omdat ik meer van God wil leren door deze ervaring heen. Ook hoop ik dat ik een helpende hand kan zijn voor de mensen daar. 
Groetjes Noa

Hallo, Mijn naam is Anne-Beth Beverloo. Ik ben 18 jaar oud en ik woon is Sliedrecht. Ik doe de opleiding Analist. Deze opleiding volg ik in Utrecht bij ROC Midden Nederland. De opleiding is op 4 jaar en ik zit nu in mijn 2e jaar.
Groetjes, Anne-Beth

Hoi! Ik ben Emmelieve. Ik ben 17 jaar en woon in Sliedrecht.  Ik zit op De Lage Waard in Papendrecht en ga dit schooljaar examen doen. Daarna wil ik graag klinische technologie gaan studeren. Naast school heb ik verschillende bijbaantjes zoals oppassen, bijles geven en helpen bij turntrainingen. Ook vind ik het leuk om te dansen en saxofoon te spelen. Ik heb veel zin om komende zomer naar Malawi te gaan! Ik kijk er naar uit om iets te kunnen betekenen voor de mensen daar en om van de mooie natuur te genieten. Groetjes, Emmelieve

Mijn naam is Tamarah Koolwaaij en ik kom uit Papendrecht. Ik ben 17 jaar en zit in het 2e jaar van de opleiding verpleegkunde. Ik hoorde van dit project via meiden uit mijn klas. Ik was meteen enthousiast en had me snel aangemeld. Dit lijkt mij al zo lang leuk om te gaan doen en ik kon deze kans niet laten gaan. Het lijkt me een super mooie ervaring!

Hallo allemaal, mijn naam is Rianne Heijboer, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Zoetermeer. Ik doe de opleiding SAW (Maatschappelijke zorg) en zit in mijn laatste jaar. Ik hou van lezen en muziek maken en speel zelf dwarsfluit. Ik vind het heel leuk om anderen te helpen. Daarom vind ik het ook ontzettend leuk om mee te gaan naar Malawi, om daar iets voor die mensen te kunnen betekenen, maar ook om die cultuur te leren kennen. Daarnaast lijkt het mij mooi om te zien dat God overal Dezelfde is, ook in Malawi! Groetjes Rianne

Hoi, ik ben Zerina Huizer en ik ben 17 jaar. Ik zit nu in mijn laatste jaar van het VWO en volgend jaar ga ik studeren. In mijn vrije tijd speel ik volleybal. Ik ga mee naar Malawi om mijn steentje bij te dragen aan de samenleving daar en mijn eigen horizon te verbreden.
Groetjes, Zerina 

Hoii, Ik ben Rhodé Labee. Ik ben 17 jaar oud en woon hier in Nieuw-Lekkerland. Ik doe de opleiding tot verpleegkundige op het Hoornbeeck in Rotterdam. Ik kijk er erg naar uit om van de zomer naar Malawi te gaan met deze gezellige groep. Ik vind het ontzettend mooi om op deze manier iets voor anderen te kunnen betekenen.
Groetjess Rhodé

Ik ben Thomas den Ouden, 21 jaar en woon in Nieuw-Lekkerland. Vanaf januari werk ik als vrachtwagenchauffeur bij Jan Kees Boer Transport. De reis naar Malawi sprak mij aan, omdat mijn zus al jaren in Malawi woont, en ik me graag in wil zetten voor de mensen die minder hebben dan wij. 
Groeten Thomas

Hee! Mijn naam is Anne-Ruth Baas, 18 jaar en volg de opleiding onderwijsassistent op het Hoornbeeck College in Gouda, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb!
Afgelopen zomer vakantie kreeg ik te horen dat ik mee kon voor een werkvakantie naar Malawi; het lijkt mij mooi om voor die mensen iets te betekenen en het land te leren kennen. Daarnaast is het al heel lang mijn droom en dit lijkt mij een geweldige kans die ik met beide handen aan wil pakken! Lieve groetjes, Anne-Ruth Baas

Hoihoi, Mijn naam is Marylène Baas, ik ben 17 jaar oud en woon in Alblasserdam. Ik zit in het tweede jaar van Verpleegkunde op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Als bijbaantje werk ik bij het verpleeghuis Salem.
Ik kijk er heel erg naar uit om met deze groep naar Malawi te gaan, het lijkt mij een hele mooie ervaring! Groetjess, Marylène

Hoi, mijn naam is Esther Munter. Ik ben 17 jaar oud en woon in Ridderkerk (Oostendam). Ik ben de jongste in een gezin van 5 kinderen.     
Ik heb een bijbaantje in de Blije Borgh in Hendrik-Ido-Ambacht en hier werk ik als helpende. Nu zit ik in het tweede leerjaar van verpleegkundige op het Hoornbeeck college in Rotterdam. Een aantal meiden van de groep zitten bij mij in de klas. Een vriendin van mij vertelde mij over de reis en wat we dan gingen doen. Hierop heb ik gelijk ja gezegd. Ik heb erg veel zin om met de groep naar Malawi te gaan.

Ik ben Willy, woon in Alblasserdam, ben 53 jaar oud en heb 2 dochters. Ik ben actief lid van de Ontmoetingskerk in Alblasserdam en daarnaast werk ik full-time als stelselspecialist bij de Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden in Sliedrecht.
Ik ben in 2015 en 2017 ook mee geweest naar Malawi, een onvergetelijke ervaring. Aangezien er ook dit jaar weinig animo was om als leiding mee te gaan, ga ik het avontuur nog een keer aan met een hele nieuwe groep en een andere bestemming. Super leuk!
Wat ik het mooiste vind van de reis? De jongeren die allemaal met hun eigen karakter en ideeën het met elkaar moeten doen. Ze gaan hun grenzen verleggen en krijgen allemaal een ervaring voor het leven mee. De mensen in “het warme hart van Afrika” waaraan je zo duidelijk merkt hoe dicht ze bij God leven en hoe dankbaar ze zijn. En verder het prachtige land. Ik heb er weer zin in!