Diaconaal Jongerenproject

De groep voor 2023

Natuurlijk zouden we deze reizen niet kunnen organiseren zonder een enthousiaste groep jongeren. In de volgende alinea’s stellen de jongeren én leiding zich aan jullie voor, we beginnen met Nellieke:


NELLIEKE  

Hallo, ik ben Nellieke Stam, 21 jaar, uit Nieuw-Lekkerland. Ik volg een ecologische opleiding in Delft. Ik ben graag buiten en ik fotografeer graag in de natuur, vooral vogels. Daarnaast houd ik ervan om lekker m’n handen uit de mouwen te steken, dus dat moet in Malawi ook wel goed komen!
Groetjes NelliekeWILLIANNE

Hallo allemaal,

Ik ben Willianne, 20 jaar en woon hier in Nieuw-Lekkerland. Ik ben werkzaam in de kinderopvang en geef gitaarlessen. Daarnaast houd ik van uitgaan met vrienden, reizen en ben ik graag creatief bezig. Dit jaar hoop ik mee te gaan naar Malawi. Ik heb altijd al een Afrikaans land willen bezoeken en vind het gaaf om nu tegelijkertijd ook iets voor de bevolking te kunnen betekenen! Het lijkt me een mooie ervaring!

EVIE

Hallo allemaal.

Mijn naam is Evie, ik ben 20 jaar en ik woon al mijn hele leven in Nieuw-Lekkerland. Ik studeer Sociaal Juridische Dienstverlening aan Hogeschool Inholland in Rotterdam en ik zit in mijn derde jaar.

Ik heb ontzettend veel zin om deze zomer met een hele leuke groep jongeren en leiding naar Malawi te gaan. Het lijkt mij een super mooie ervaring waar ik veel hoop te leren!


JAN WILLEM

Hoi, ik ben Jan Willem Oosterwijk, 21 jaar en woon in Nieuw-Lekkerland. Ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding Social Work aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben keeper bij V.V. Nieuw-Lekkerland 7 en

zaalvoetbalkeeper bij Scope Finance in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik werk als bezorger bij de Plus in Nieuw-Lekkerland. Verder zet ik me met veel plezier in bij het Jeugdwerk binnen Maranatha. Ik kijk erg uit naar onze reis naar Malawi en het werk wat we daar gaan doen!


.
SIBREN

Ik ben Sibren, 24 jaar en ik woon in Nieuw-Lekkerland. Ik werk als software ontwikkelaar bij GDK Software en als hobby’s heb ik gamen en Lego. Ik hoop komende zomer voor de 3e keer naar Malawi te gaan en ik heb heel veel zin om met deze groep aan de slag te gaan met het trainingscentrum.


SHARON

Hoi, ik ben Sharon. Ik ben 18 jaar en woon in Nieuw-Lekkerland. Dit jaar doe ik mijn vwo examen op De Lage Waard. Naast school volleybal ik bij Molenwiek ’74 en werk ik bij de Albert Heijn. Ik kijk er naar uit om deze zomer met de groep naar Malawi te gaan.
ZERINA

Hoi, ik ben Zerina, 21 jaar en woon in Nieuw-Lekkerland. Ik studeer Internationale Politiek en werk daarnaast bij de McDonald’s. Ook doe ik graag aan volleybal.
Vier jaar geleden ben ik ook mee geweest naar Malawi, en dat vond ik zo gaaf, dat ik graag nog een keer meewilde. Ik kijk er erg naar uit en heb er veel zin in!