Diaconaal Jongerenproject

Diaconaal Jongerenproject op rommelmarkt van Maranathakerk

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert de Maranathakerk voor de 30ste keer een rommelmarkt in Nieuw-Lekkerland. Deze markt zal gehouden worden van 09.00 tot 15.30 uur in en rondom het kerkgebouw aan de Mattenbies.  Het Diaconaal Jongerenproject is aanwezig met een kraam op deze markt met informatie over onze projecten.

Wie de markt komt bezoeken zal zeker alle succesnummers van voorgaande jaren aantreffen: kunst & kitsch, de goed gesorteerde boekenkraam, mooie lampen, geteste elektrische apparaten, glanzend glaswerk, kleding wat nog prima een tweede ronde mee kan, potten, pannen en heel veel speelgoed. Het uitgebreide deels overdekte meubelplein is altijd druk bezocht en met de eigen bezorgdienst kan de kerk uw aangekochte meubelen tegen een vergoeding thuisbezorgen in de regio. Uiteraard is alles weer goed gesorteerd en gepresenteerd.

De markt biedt volop decoraties en cadeau-ideeën: bloemstukken, woondecoraties, sierraden, tassen en een grote keuze aan zelfgemaakte handwerkartikelen. Deze editie is ook de Wereldwinkel weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Uitgebreide catering aanwezig

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prachtige prijzen te winnen! Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen, patat, hamburgers, soep en heerlijke broodjes. Bent u moe geworden van het rondneuzen op deze gezellige markt? Drink dan gezellig een kopje koffie of thee met zelfgemaakte cake of koek.

De jeugd kan zich verder vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken, touwtje trekken en nog vele meer. Kortom een leuk evenement voor het hele gezin.

Met de jaarlijkse rommelmarkt steunt de Maranathakerk diverse goede diaconale doelen. Daarnaast is gedeelte van de opbrengst bestemd voor de instandhouding van de eigen kerkelijke gemeente. De gehele markt draait op vrijwilligers.