Diaconaal Jongerenproject

Kerstmarkt + lampionnentocht 10-12

Zaterdag 10 december organiseert Keerpunt een lampionnentocht. Kinderen die het leuk vinden om mee te lopen zijn om 18:30 van harte welkom op de parkeerplaats achter de Maranathakerk, waarvandaan ze dan met lampionnen een kleine toch door Nieuw-Lekkerland zullen lopen. Het is natuurlijk leuk als je je eigen lampion meeneemt, maar als je er geen hebt, krijg je een lampion van Keerpunt. Na afloop van de toch is er voor iedereen nog iets warms te drinken.

Als iedereen terug is van de tocht zal kinderkoor de Parels nog een aantal kerstliedjes met ons zingen. Ook zal er nog een poppenkastvoorstelling gehouden worden.

Ook aan de volwassenen is gedacht. Het Diaconaal Jongerenproject organiseert op dezelfde avond een kerstmarkt, waar u allerlei leuke thema-0artikelen kunt kopen. Dit varieert van decoratie voor in huis tot gehaakte sleutelhangers, tot zelfgemaakte vogelhuisjes, broodplanken en voedertafels. Ook handgemaakte producten uit Malawi zullen hier te koop zijn en vanzelfsprekend staat er koffie met wat lekkers voor u klaar. De markt is geopend van 17:30 tot ongeveer 21:30

fotos_kerstmarkt