Diaconaal Jongerenproject

Malawi 2019

Voor de zomer van 2019 staat weer een Diaconaal Jongerenproject gepland (wk 31-33). Een groep jongeren zal dan afreizen naar Malawi, voor alweer het vierde project in dit land!

In een dorpje op het platteland zullen we helpen bij de bouw van een kerk. De kerk die er nu staat is oud, te klein en deels ingestort bij een aardbeving dit jaar. Samen met de lokale bevolking hopen we een nieuw gebouw neer te zetten, zodat de gemeente hier kan blijven groeien.

Naast het bouwen zullen we ons bezighouden met het organiseren van een programma voor de kinderen uit de omgeving. Eigenlijk een soort vakantie-bijbelweek.
De weekenden zullen we gebruiken om dit prachtige land en haar inwoners te leren kennen.

Ben jij nou geïnteresseerd in dit project? Of wil je misschien zelfs wel mee volgend jaar?! Stuur dan even een mailtje naar info@diaconaaljongerenproject.nl! Dan krijg je van ons meer informatie.
Om mee te kunnen moet je op 1 januari 2019, tenminste 17 jaar oud zijn.

Het oude gebouw is na de aardbeving in maart 2018 deels ingestort. Mede door de slechte constructie is het gebouw hard aan vervanging toe!

Ondertussen is gestart met de bouw van een nieuw, groter gebedshuis. Aan de bouw van dit gebedshuis zal de groep bijdragen. Zowel door het bijeenbrengen van financiële middelen, als door het daadwerkelijk meehelpen op de bouwplaats in de zomervakantie van 2019. Help jij mee?!