Diaconaal Jongerenproject

Reisupdate 1

We zijn er! Na een reis van bijna 24 uur, 3 tussenlandingen en één vergeten paspoort zijn we weer aangekomen in het ‘UFUMU-house’ in Blantyre. Ook deze keer werden we onthaald met een zeer warm welkom. Ook was het erg leuk om de oude bekenden van het vorige project weer terug te zien.

Na het welkom en koffie in de pastorie, stond er in het huis een maaltijd voor ons klaar, die de locals voor ons hadden bereid. Na een ontmoeting met de eigenaren en het voorlezen van de huisregels in het donker, konden we aan een heerlijke maaltijd beginnen. Het vervolg van de avond is gereserveerd voor het uitpakken, schrijven van dagboeken en tot rust komen.

Het uploaden van foto’s is helaas nog niet gelukt door de zwakke internetverbinding. Binnenkort zullen we dit opnieuw proberen.

 

 

7 Reacties

 1. Jan en Ina Verheul

  Fijn en dankbaar dat de groep goed is aangekomen. Bidden voor een goed verblijf en fijne contacten.
  Leven mee en ook groeten aan de mensen daar.

 2. Jeanine

  Help wie vergat z’n paspoort??? Maar toch mee op reis??

 3. Nelleke

  Wat een rust dat jullie aangekomen zijn ,en nu kunnen bijkomen,wat eten en dan lekker slapen.hartelijke groet allemaal van familie den ouden

 4. Lenie

  Eindelijk weer eens een reden om m’n facebook account te gebruiken..natuurlijk gaan we jullie volgen. Heel veel groeten uit zonnig Lekkerland (enne Dany, gefeliciteerd met je “kleine broertje”

 5. anneke en wilco

  Leuk om van jullie te horen.

 6. Ria de Hoog

  Veel succes met de activiteiten! We leven met jullie mee! Groeten van Carl en Ria.

 7. Jolanda ketting

  Leuk om jullie zo te kunnen volgen inmiddels al heel wat foto,s gezien

Geen reacties toegestaan.